Meestgestelde vragen


De verschillen in iPhone / iPad schermen:

OEM
OEM staat voor Original Equipment Manufacturing. Onderdeel komt dus van de originele fabrikant en heeft de hoogste kwaliteit maar het wordt niet door Apple erkend.

Refurbished Original
Bij Refurbished Original schermen wordt gebruik gemaakt van originele LCD- / OLED-schermen. De andere onderdelen zoals het frame of glas wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige third-party onderdelen.

OEM FOG
OEM FOG staat voor Original Equipment Manufacturing Flex on Glass. De onderdelen komen nieuw van de originele fabrikant als losse componenten. Andere fabrieken zetten de componenten aan elkaar. Sommige componenten zoals het glas kunnen van andere fabrikanten afkomen.

Kopie AAA
Kopie AAA schermen zijn de schermen van hoge kwaliteit. Onderdelen komen niet van de originele fabrikant. Bij de OLED-scherm telefoons maken wij uitsluitend gebruik van OLED schermen, dus niet de goedkope LCD variant. Kwaliteit is haast zo goed als een origineel scherm. Het verschil met een origineel scherm zou kunnen zijn dat de helderheid iets verlaagd is, afwijkende kleuren en touch.

ntb
ntb staat voor nader te bepalen. Bij sommige reparaties moeten wij het toestel eerst onder handen nemen voordat wij een exacte prijs kunnen geven. Wij geven voor de reparatie altijd eerst de prijs aan zodat u dan kunt beslissen of u het wel of niet wilt doen.